Day 4: A typical Belgium weather

Dinsdag 26 juli 

Vandaag verlaten we ons logement aan De Panne. Jasper was deze nacht helaas weer rond 3u30 wakker geworden. Hij drinkt dan nog een flesje melk en valt daarna snel weer in slaap tot 6u30 à 7u. Zijn muggenbeten staan echt groter en roder. Zelf heeft hij gelukkig geen last en speelt hij weer vrolijk op zijn speelmat na zijn ontbijt. Tijdens het spelen kunnen wij ontbijten. 


Na het ontbijt ruimen we onze spullen op, terwijl Jasper nog een powernapje doet. Vandaag is het kouder en zwaar bewolkt. We rijden nog eens naar de villa van Gert Verhulst in Oostduinkerke. Helaas heb ik geen foto genomen. We denken wel de Marcel of Leo te gezien hebben... Van hieruit rijden we naar Damme om een wandeling te gaan doen en het schilderachtig dorpje te verkennen. Echter is het heel hard beginnen te regenen... 

Jasper is ondertussen terug in slaap gevallen, terwijl we in de auto wachten tijdens het regenen.  


Helaas stopt het niet met regenen. Jasper heeft honger en ik geef zijn eten in de auto. Lekkere rijst, courgette, wortel en vis. Hij eet alles flink op. Na zijn maaltijd is het nog altijd aan het regenen en volgens buienradar zal het nog niet meteen stoppen... Typisch Belgisch weertje... We beslissen om door te rijden en te stoppen bij een tuincenter voor een plaspauze. Maar helaas kunnen we Jasper hier geen nieuwe pamper aandoen en moeten we terug naar de auto. De kakapamper ververs ik dan maar in de auto. Jasper is weer tevreden! 


Ik had oorspronkelijk om 17u een reservatie bij Dreambaby in Gent om een 2dehandsfietsstoel te bekijken. Aangezien we veel vroeger zijn, bel ik even dat we reeds om 14u aanwezig zullen zijn. Dit is geen probleem. We bekijken de fietsstoel en kopen hem samen met een matrasbeschermer voor ons reisbedje, een badring en zijn eerste fietshelm! 


Daarna rijden we naar ons huisje waar Jasper zijn fruitpap krijgt. We laden alles uit en herpakken de koffers voor onze volgende reisbestemming. Voor het overige hebben we nog gespeeld en hebben we gezellig nog een film bekeken. Morgen zetten we de roadtrip verder door naar Limburg. 

Weer: regen, veel regen, 19 °C

Reacties