Day 9: A relaxed sunday morning

 Zondag 31 juli

Helaas is Jasper deze nacht weer wakker geworden rond 2u30. Hij is na het troosten en een flesje melk te drinken, toch weer in slaap gevallen tot 6u30. We staan op en Tom gaat wederom naar de bakker. Ik geef Jasper zijn flesje melk en daarna eens Tom terug is, drinken we een tas koffie. Ook ga ik vandaag starten met de bereiding van een broodmaaltijd voor Jasper. Vanaf acht maanden kan ik hiermee starten. Jasper bekijkt zijn snede brood heel aandachtig... 


Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij ging sabbelen op zijn stukje brood, maar hij gooit het op de grond... Ik geef hem een klein stukje met een lepel en hij trekt een raar gezicht op. De 2de snede brood ligt alweer op de grond. Hmm, ik zal het morgen anders moeten aanpakken. Misschien eerder zijn brood met margarine smeren en in kleine stukjes met wat melk bereiden. Ryan is ondertussen wakker geworden en we ontbijten terwijl Jasper speelt op zijn speelmat. Tom heeft nog een fruittaart gekocht voor bij de koffie deze middag. 


Na ons ontbijt kleden we ons aan en settelen we ons in de tuin met een drankje. Ryan gaat nog een beetje chillen op de kamer. Lang kunnen we helaas niet blijven zitten, want de wespen zijn weer van de partij. 




Net voor het middageten, beslissen we om nog een kleine wandeling te doen. Jammer dat het alweer de laatste dag van de vakantie is... Het is hier zo rustig met al de natuur rondom ons heen. 





Hopelijk blijft Jasper het wandelen zo leuk vinden. Hij geniet daar zo van en wij ook. Na de wandeling is het alweer 12u. We warmen Jasper zijn spaghetti op, terwijl hij nog even zit te spelen in zijn eetstoeltje. 



En dan is het tijd voor "Wat eten we vandaag?" Spaghetti, spaghetti, spaghetti! 


Nadat Jasper gesmuld heeft van zijn eerste keer spaghetti, eten wij nog de overschot van gisteren op. 


Na het eten van de spaghetti, eten Ryan en ik nog een stukje fruittaart met een tas koffie. 


Om 14u laden we de autokoffer volledig in en vertrekken we terug richting thuis. Jasper doet ondertussen zijn dutje en om 16u30 zijn we terug thuis. 

Conclusie: Het was een zeer leuke vakantie in eigen land. Een mooie start in Heuvelland met een afternoon tea met Melanie en Wim, waarbij we konden smullen van heerlijke sandwiches en gebakjes. Vooral de scones waren hemels. Ik ben positief verrast over ons eigen zeetje bij De Panne. Een heel mooi strand met natuur om nog verder te ontdekken. Ook Plopsaland was super leuk met mijn ouders en broers. Het logement in de Limburg was echt top! Heel leuk verblijf met lekkere en goedkopere eettent dichtbij. Het Nationaal Park willen we zeker nog verder verkennen. De Ardennen blijft leuk en mooi om te wandelen in alle rust. De trip met broer Ryan was meer dan geslaagd! 

Reacties

  1. De blog was weeral super! De meeslepende schrijfwijze en dan de super schattige Jasper foto's maakten het altijd leuk om te volgen. Krijg er nooit genoeg van!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten